wordpress webdesign logo    

Wij maken responsive websites met WordPress en laten uw website er op elk toestel goed uitzien! Wordpress? Ja, Wordpress is het meest gebruikte CMS-systeem ter wereld waarmee u zelf uw website kan beheren. Foto’s, teksten en video’s toevoegen was nog nooit zo eenvoudig.

Functioneel & creatief webdesign

Een website is de perfecte weerspiegeling van uw bedrijf, maar een functioneel en gebruiksvriendelijk webdesign zijn minstens even belangrijk. Het design mag de bezoeker niet afleiden, maar moet de inhoud en interactie ondersteunen. Bezoekers moeten gemakkelijk door uw website kunnen navigeren en de informatie moet op de juiste plaats en het juiste moment worden weergegeven. Met een fris en jong ontwerp maakt Kudu Concepts van uw website de ideale verkoopsmachine!

Responsive = op elk toestel

Responsive webdesign... U heeft er ongetwijfeld al over gehoord. Websites die responsive zijn, passen zich aan elke schermgrootte aan. Onze websites worden optimaal weergegeven op elk scherm, op Iphone, Ipad en andere smartphones of tablets. Dit zorgt tevens voor een betere ranking in de mobiele zoekresultaten.

Scoren in scoren in Google

Bovenaan in Google staan, is belangrijk om meer bezoekers aan te trekken. Een geoptimaliseerde en goede codering zorgen ervoor dat uw website beter vindbaar is. Het is niet enkel de code die er voor zorgt dat u kan scoren in Google, maar het belangrijkste onderdeel is de informatie (content) die u levert aan de bezoekers. Wij adviseren u waar nodig!Werkwijze

Elke klant is uniek en daarvoor gaan wij samen tot het uiterste!

Wij pakken de Kudu bij de hoorns en maken van uw project een succes. U bent uniek en elk project pakken wij dan ook aan zoals ú dat wenst. Wij leveren geen half werk, maar werken het ontwerp af tot ú tevreden bent! Hieronder vindt u ons stappenplan:


  • 1. Informatief gesprek
  • 2. Analyse van het project
  • 3. Ontwerp in pdf
  • 4. Codering
  • 5. Testing & finetuning
  • 6. Go Live!
  • 7. Optimalisatie, nazorg & training