ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Scoren in Google

Bereik je te weinig mensen met jouw website? Is het zoeken naar een speld in een hooiberg? Niet getreurd, wij kunnen jouw website makkelijker vindbaar maken in Google.

Lees verder

Een SEO-project moet grondig worden aangepakt. Technisch moet de website in orde zijn. Een strategie en analyse voor de inhoud is noodzakelijk.

Technisch

Het heeft geen zin om jouw content aan te pakken als de website technisch niet in orde is. Bij het technische luik is het belangrijk dat de structuur en opbouw van jouw website klopt. Bovendien is snelheid van groot belang voor Google en voor jouw bezoekers. En het belangrijke: kan Google jouw website op een correcte manier indexeren of zitten er fouten in die jouw ranking in Google negatief beïnvloeden?

Content

Gebruik je wel de juiste bewoordingen in jouw website? Wordt er wel gezocht naar de trefwoorden die in jouw website voorkomen? Focus jij je alleen short-tail (een combinatie van 1 à 2 woorden)? Weet je niet wat te schrijven op een blog? Wij onderzoeken die trefwoorden en maken een plan op zodat je de juiste content kan schrijven. Houd die trefwoorden in jouw achterhoofd als je jouw potentiële klanten wil bereiken met sterke teksten.

Welke zaken kunnen wij op het
vlak van SEO allemaal voor u doen?

Audit

In de audit gaan we kijken waar jouw website op vandaag staat. We doen een technische analyse en bekijken de pijnpunten van jouw website die aangepakt moeten worden.

Strategie bepalen

Wat is jouw product? Wat doet de concurrentie? Waar spelen we best op in? Is het een tijdsgebonden product? Moeten we rekening houden met speciale dagen zoals moederdag? We proberen alles in kaart te brengen.

KPI’s / doelen

Waar zet je op in en wat wil je bereiken? Tastbare cijfers zijn altijd beter om jouw doel te bereiken. We kunnen voor jou Google Analytics opzetten zodat je wekelijk of maandelijks de correcte analyse krijgt van de resultaten.

Zoekwoordenonderzoek

We onderzoeken welke termen relevant zijn en scoren in Google. Hierbij houden we ook rekening met de concurrentie op bepaalde zoekwoorden. Je krijgt hiervan een volledig uitgebreid rapport.

Aanpassen van de huidige situatie

Nadat we het volledige zoekwoordenonderzoek hebben uitgevoerd, kunnen we overgaan tot het doorvoeren van de strategie die we samen hebben bepaald. Dit kan in samenwerking met jouw eigen webdesigner, indien wij jouw website niet hebben gemaakt.

Opvolging

Alles aangepast? Dan begint de opvolging van de aanpassingen. We bekijken wat werkt en waar nog aan gesleuteld moet worden. SEO werkt vooral op lange termijn. Op korte termijn kan je van SEA gebruik maken via Google Adwords, het advertising platform van Google.

Samen jouw website beter vindbaar maken?
Wij staan alvast klaar voor jou!

Vraag hier een vrijblijvende offerte of gesprek aan.

Kudu Concepts, een jong & dynamisch webbureau. Graag willen wij jou ervan overtuigen dat jouw website meer moet zijn dan enkel een visitekaartje. Wij maken dan ook websites volledig op jouw maat met een strategie erachter.