UNIEK, STIJLVOL & CONVERTEREND. 

Websites voor vastgoedprojecten

Heel veel vastgoed wordt verkocht dankzij leads die via een website binnenkomen. Kopers willen een verhaal voelen en meegenomen worden in de sfeer van een vastgoedproject. Daarom is het opportuun om een aparte website te maken, los van de corporate website van de projectontwikkelaar of makelaar.

Onze websites voor vastgoedprojecten creëren sfeer en beleving maar genereren bovendien ook leads. Wij hebben ondertussen meer dan 30 websites voor vastgoedprojecten gemaakt voor verschillende projectontwikkelaars en makelaars. Lees hieronder meer.

Wij creëren digitale sfeer en beleving. Volledig op maat van jouw project en gericht op leads ontvangen.

Meer dan 30 projecten

We maakten ondertussen meer dan 25 landingspagina’s of projectwebsites voor verschillende vastgoedprojecten en diverse klanten. Met die ervaring kunnen we ook voor jou een gebruiksvriendelijke website met een mooi design ontwikkelen die focust op conversie.

Design van de website

Voor het design starten we telkens met een wit blad. Het is belangrijk dat jouw website afgestemd is op de huisstijl. Maar wij steken er altijd een extra toets in zodat jouw website beter opvalt. Onze websites zijn zorgvuldig opgebouwd en leiden uiteindelijk tot het belangrijkste onderdeel: een contactaanvraag of download van een brochure of plan door jouw bezoeker.

 

KNAPPE EN CONVERTERENDE WEBSITE VOOR JOUW VASTGOEDPROJECT

Kies jij voor een projectwebsite bij Kudu Concepts, dan kies je voor ervaring en flexibiliteit.

Uniek

We starten telkens met een wit blad. Iedere projectwebsite geeft een andere sfeer weer gelinkt aan jouw doelgroep. Samen met de huisstijl maken wij van jouw project het perfecte plaatje.

Betaalbaar

Onze prijzen zijn heel betaalbaar en je krijgt waar voor je geld want de ROI is veel hoger, vergeleken met eender welke pagina op jouw corporate website aangezien de bezoeker verleid wordt om een aanvraag in te vullen. 

Flexibel

Wij zijn uiterst flexibel en onze referenties in de vastgoedsector kunnen dat zeker beamen. Jij vraagt, wij draaien want we zijn er ons van bewust dat jij immers leads kan mislopen als een cruciale aanpassing op zich laat wachten.

Enkele van onze trotse referenties die wij recent mochten lanceren.

Klaar voor jouw nieuwe website?
Wij staan alvast klaar voor jou!

Vraag hier een vrijblijvende offerte of gesprek aan.

Kudu Concepts, een jong & dynamisch webbureau. Graag willen wij jou ervan overtuigen dat jouw website meer moet zijn dan enkel een visitekaartje. Wij maken dan ook websites volledig op jouw maat met een strategie erachter.