UNIEK, BETAALBAAR & PROFESSIONEEL. 

Een website op maat van jouw bedrijf.

Waarom voor Kudu Concepts kiezen als partner voor jouw website?

Als klein webdesign bureau kunnen wij ons perfect aanpassen aan jouw bedrijf. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat wij direct kunnen inspelen op jouw behoeften. Wij hanteren een hands-on mentaliteit, want je wil immers niet wachten tot volgende maand voor een belangrijke aanpassing.

Als partner denken wij actief mee om de juiste strategie te bepalen voor jouw website. Op die manier kunnen wij een goed doordachte website maken die zal scoren bij jouw doelgroep. Bovendien willen wij dat onze websites voor jou betaalbaar blijven, wij zoeken steeds naar de beste oplossing voor jou!

Het is belangrijk dat we de ins en outs van jouw bedrijf in kaart brengen om de strategie te bepalen.

Sterke strategische website

Om een goed doordachte website te maken, moet er een strategie achter jouw verhaal worden gebouwd. Met jouw inbreng en onze ervaring zorgen we ervoor dat jouw website helder en structureel in elkaar zit.

Super duidelijke website

Aan de hand van de strategische analyse kunnen we gaan bepalen hoe de website best wordt ingedeeld. We maken een structuur- en conceptplan om de informatie in onder te brengen. Het is heel belangrijk dat de structuur logisch in elkaar zit om jouw website functioneel en gebruiksvriendelijk te maken.

Prachtige ontwerpen op maat

Nadat we de structuur en het concept hebben bepaald, kunnen we aan de slag om jou concept vorm te geven. We maken een ontwerp van jouw website en lichten dat grondig toe. Na jouw goedkeuring van het ontwerp starten wij met de ontwikkeling en programmatie van jouw website.

Strategische website goed en wel, maar wat houdt dat nu in?
Ontdek hier de voordelen van jouw nieuwe website.

Uniek en op maat

We starten telkens met een wit blad, want elke website vraagt immers een andere aanpak. Het resultaat is een vloeiend ontwerp passend bij jouw merk en identiteit.

Betaalbaar

Onze websites zijn dan wel op maat gemaakt toch blijven ze betaalbaar. Geen zotte prijzen & managementfee!

Mobiel

Er wordt vandaag meer mobiel gesurft dan via de pc, dus uiteraard is de mobiele lay-out standaard inbegrepen in jouw pakket.

Beheerbaar

Je kan jouw website makkelijk zelf beheren: nieuwe teksten toevoegen, foto’s wijzigen,… Kortom je hebt zelf jouw website in handen.

Gebruiksvriendelijk

Een websitebezoeker wil zo snel mogelijk de juist inhoud te zien krijgen, precies datgene wat hij zoekt. Daarom maken wij jouw website heel gebruiksvriendelijk.

Vindbaar

Wij maken standaard jouw website vindbaar in Google. We zetten technisch alles in orde en geven jou tips om de juiste content te schrijven zodat jouw website makkelijk vindbaar is. Je kan ook bij ons terecht voor een uitgebreidere SEO aanpak.

Enkele van onze trotse referenties die wij recent mochten lanceren.

Klaar voor jouw nieuwe website?
Wij staan klaar voor jou, op elk moment!

Vraag hier jouw vrijblijvende offerte of gesprek aan.

Kudu Concepts, een jong & dynamisch webbureau. Graag willen wij jou ervan overtuigen dat jouw website meer moet zijn dan enkel een visitekaartje. Wij maken dan ook websites volledig op jouw maat met een strategie erachter.